Autófesték Spraytöltés és Javítófesték

Autófesték színkeverés és Spray töltés

Autófesték színkeverés

Cégünk 30 év tapasztalattal a háta mögött vállalja autófestékek (Metál, Gyöngy és Akril)  spraybe töltését színkód, festett minta vagy RAL kód alapján. 

Hogyan történik a színkeverés?
A szín beazonosítása után egy számítógépes színkeverő rendszerből tapasztalt szakembereink egy pontos receptúra alapján készítik el a kívánt árnyalatot. A precíz digitális mérlegen tökéletesen összeállított keveréket az adott színkártyához hasonlítva a legkisebb árnyalatbeli különbség is felfedezhető. Amennyiben a színnel minden rendben van, akkor a megrendelő kérésének megfelelően spraybe töltjük, de bármilyen más formában is lehetőség van az elkészítésére.

Spraybe töltött autófesték?
Az elkészült szín 400 ml-es spraybe tudjuk tölteni egy speciális spraytöltő géppel. Az elkészült flakon így 2 dl festéket tartalmaz, ami hozzávetőleg 1 négyzetméter felületre elegendő. Természetesen a kiadósságot a felület minősége, a szín és a felhasználás módja is befolyásolja.

Metál vagy Akril?
Az autófestékekből típus szerint kétfélét különböztetünk meg. Ezek lehetnek metál bázis vagy akril rendszerű anyagok. A kettő között lévő különbséget ránézésre is nagyon könnyű megállapítani; A METÁL színekben apró metál szemcsék találhatók, ami egy extra, vibráló csillogást ad a színnek. Ilyen minden ezüst és arany szín, de természetesen az összes többi színből is létezik metál. A metál színeket minden esetben kötelező 2-komponensű lakkal bevonni!

Az akril színek nem tartalmaznak szemcséket és lakkozni sem kell őket, mert szép fényes végeredményt kapunk a száradást követően.

Színrekevert autófesték rendelés online, gyorsan és biztonságosa