fenyezes javito stift

A fényezés javító stift nagyon szuper találmány, amivel szaktudás és speciális eszközök nélkül is javíthatók a kisebb sérülések a gépjármű festésén. Az autónk vagy motorunk időjárás elleni bevonata, szakszóval fényezése egy olyan speciális festék, amely gyönyörűen csillog. Sajnos ha megsérül, akkor nem csak a szépségében esik csorba, hanem az ellenállóképessége is nagymértékben csökken. Egy apró kőfelverődés vagy karcolás eleinte csak csúnya, azonban később felütheti a fejét a rozsda, amely a karosszéria legfőbb ellensége.

Ne hagyd, hogy a rozsda győzzön

Sokunknak kedvenc járművünk nem csak egy utazóeszköz, hanem sokkal több annál. Nincs is szebb látvány, mikor a frissen mosott autónk fényezése csillog a napon. Ezt azonban beárnyékolhatják a kisebb karcolások és kavicsfelverődések, amelyek elcsúnyíthatják a felületet. Ha sokáig nem törődünk vele, akkor bizony a nedvesség hatására a fém korrodálni kezd és megindul a rozsdásodás. Nem szabad megvárni, míg egy apró sérülésből óriási rozsdafolt lesz, hiszen annak a javítása már többszöröse a fényezés javító stifttel javított autófényezésnek.

Pontos, mert Színkód alapján készül

Ma már a legnagyobb festékboltok rendelkeznek az összes létező autó színkódjához tartozó festék recepttel, ami alapján nagyon pontosan el lehet készíteni a gyári minőségű javítófestéket. A színkódot általában megtaláljuk az autó szervizkönyvében, de a profi weboldalakon profi színkód keresőket is találunk. A carcolor webáruház fényezés javító stift termékei mind pontosan színkód alapján készülnek.

Fényezés Javító Stift használata Házilag

Sokan aggódnak amiatt, hogy nem fog sikerülni a javítás, mert még soha nem csináltak ilyet. Mindenkinek bátran ajánlom, hogy nyugodtan próbálja ki, mert ha már volt egy ecset a kezében, akkor nem tudja elrontani. Nagyon jó leírásokat kapunk az ilyen termékekhez és gyakorolhatunk is, mielőtt az autón lévő hibának kezdenénk neki. Oldalunkon itt találhatsz tippeket és egy összefoglaló leírást a javítóstiftek használatáról.

Sok sikert kívánunk az otthoni javításhoz!