You cannot copy content of this page

Fényezés Javító Toll használata

Gyakran előfordul, hogy megsérül az autónk festése egy kisebb kőfelverődéstől vagy egy vétlen parkolásból szerzett karcolástól. Az ilyen apró sérülések miatt még nem fogjuk az autót profi autófényező szakemberhez vinni, hiszen ott csak az elem teljes fényezésével foglalkoznak, ami 100 000 Ft-os költség. De akkor

Hogyan javítsuk a fényezési hibákat, kőfelverődéseket?

Sokan próbálkoznak univerzális festékekkel, amit a tesko-ban vagy obi-ban lehet megvásárolni, de különböző vidéki oldalak is hirdetnek  mindenféle megoldást. Egy valamit azonban leszögezhetünk; Az ilyen pancsolt javítófestékek és előre elkészített színek mindenre alkalmasak, de autó fényezés javításra nem. Miért írom ezt? Józan ésszel beláthatjuk, hogy az előre elkészített, maximum 50, de legjobb esetben is 100 árnyalatot tartalmazó készlet nem fogja lefedni az autóiparban megálmodott több százezer színt és variációit, amit az elmúlt 30 évben készítettek. A megoldás:

Színre kevert autó fényezés javító toll

A google keresőjébe beírva az első találat egyből a carcolor.hu weboldala, ami a vélemények alapján az egyik legjobb magyarországi autófestékkel foglalkozó üzlet. 1991-től készítenek színeket, így biztosak lehetünk benne, hogy láttak már egy-két dolgot. Webáruházukból egyébként könnyen és gyorsan tudunk rendelni bármilyen javító festéket, amit minden elképzelhető formában elkészítenek. Akár spraybe is beletöltik! Nem király? De!

Ha neked is szükséged lenne gyári autófestékre, amit profi szakemberek számítógépes színkeveréssel készíttetek el egyedileg a te autódhoz, akkor ne habozz, nézz körül az oldalukon.

 

By | 2021-04-29T14:15:16+00:00 április 27th, 2021|Fényezés javító toll| Fényezés Javító Toll használata bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

About the Author:

error: Content is protected !!